Hjem

 

17. Oktober 2017

Høstmarked

 


Vi åpner verkstedet her å Krosser for alle som har lyst til å besøke oss. Små og store stubber, lysestaker, fat og vaser klare for salg og det er 10% verkstedrabatt. På Høyloftet gjør vil klar til en hyggelig kafe med hjemmelaget bakverk.                              

Denne dagen kan du gøre et kupp på utstillingsmodeller i ulike farger, velge deg din unuke adventsstake eller fat, se årets fineste adventskalender og bestille små og store stubber med levering før jul

Ved for vinteren kan vi by på og det er laget et loppehjørnet med diverse interiørartikler som tidligere er brukt i utstillingen.


Besøk instagramkontoen vår, @krosser_aarringene for inspirasjon eller Facebooksiden www.facebook.com/aarringene. Klikke på arrangementet for å finne veibeskrivelse.

Håper vi sees - Velkommen!


Lagre


Lagre


VEIBESKRIVELSE: Vi har adresse Kroerveien 240, 1430 Ås, men det er ikke alle GPS´er som er oppdatert på denne adressen. Fra E6 ta av mot Ås. Passer NMBU og Ås sentrum (under jernbanelinjen). Passer Ås vgs på høyre hånd, en Coop Extra på venstre hånd for så å ta til høyre mot Kroer i neste rundkjøringen. Fra E18 ta av mot Ås. Fortsett til første rundkjøringen og ta rett frem mot Kroer. For begge retninger gjelder at du fortsetter mot Kroer ca 3,5 km. Ta deretter ned til venstre mot Hobøl/Kroer kirke. Etter ca 900 m er det en hoppbakke på høyre hånd. 50 m etter denne går det en gårdsvei opp til venstre. Her er det skiltet med Krosser.
Security Code Refresh Code

 

 

Cathrine

Cathrine – det er meg – jenta bak Årringene. Oppvokst på Krosser, gården der Årringene har hatt sitt liv på rot og blir videreforedlet. Denne bloggen skal gi deg et innblikk i livet bak Årringene, inspirasjon og nyheter. Ønsker gjerne tips fra lesere, så send en mail til post@krosser.no.
God lesing!

Send e-post

Kategorier:

Besøk Designprosess Handletips Høyloftet Inspirasjon Livet på Krosser Låveliv Stubber Unike Årringer Ut på tur

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved