KROSSER GÅRD - 1430 ÅS
TLF. +47 414 25 767
post@krosser.no

Hjem

Kolleksjonen

Stubbebilder
         

Årringene kan bestilles i høyde opp til 60 cm, og med tilhørende topper i strikket ull. Du bestemmer om du vil ha en bred eller smal, høy eller lav stubbe. Ingen av stubbene er bebodd av insekter eller andre små, levende vesener.

 

Tre er et levende materiale - avhengig av temperatur og fuktighet vil stubbene kunne sprekke litt. Men ikke så mye at det vil gå utover den malte overflaten eller forringe det opprinnelige utseendet på stubben.

 

Stubbene passer like godt på et sommersted som
i et vinterhjem. De har evnen til å se fantastiske ut enten du har et moderne, minimalistisk interiør eller en rikere og varmere stil.

         

 

La deg inspirere!

Stubbebilder2
         

Du kan telle åringene på din stubbe og finne ut hvor gammel den er. Mange av stubbene er over 100 år gamle, og har opplevd både verdenskrig og århundreskifte fra skogen på Krosser gård.

 

Stubbene leveres i sorte, hvite eller grå sider med pusset overflate. Bunnen er utstyrt med gummi-knotter slik at stubben svever litt over gulvet.

 

Alle stubbene er nummerert og utstyrt med en brodert label. Treet har en lang historie, og nå fortsetter den sammen med deg!

         

 

Vedlikehold

Overflaten på stubbene er oljet med en klar og fargeløs hardvoksolje og til slutt pusset med svært fint pussepapir. Alt treverk må over tid behandles. Du gjør det enkelt selv ved å olje stubben. La det tørke etter anvisning til produktet og puss til slutt med pussepapir, eksempelvis korning 600.

 

Levende tre og sprekker

Tre er et levende materiale og hvordan sprekker formes og dannes er avhengig av temperatur og fuktighet. Noen stubber har store sprekker, andre har små eller lite sprekker. At stubben endre seg litt når den kommer i ditt hjem, kan skje. Sprekker kan oppstå eller forsvinne - nå er det ditt miljø som er med på å skape liv i stubben!

 

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved